Åse C. og Dorthe S. - 14/1 kl. 19:00
Carl Nielsen - i ord og toner

Odense Friskole

     
 

Carl Nielsen var en enestående personlighed, hvis liv var spændt ud mellem kunst og kærlighed. I dette spændingsfelt begyndte vores rejse i Carls fodspor, fortæller Aase Collin og Dorte Smedegaard.


De studerede Carl Nielsen i litteraturen og musikken, men mange spørgsmål dukkede op undervejs. De måtte ud og opleve stederne, sammenhængene og det levede liv!


De rejste gennem Jylland over Fyn til Lolland for til sidst at ende i København. Carls liv udfoldede sig for dem i naturen, på bostederne, på museerne og i de gode historier, de mødte undervejs.


En musikalsk forestilling blev til. Gennem fortælling, billeder, fællessange, solistiske indslag og musikeksempler giver Aase og Dorte et nært billede af Carl Nielsen som menneske, musiker og komponist.

 
Aase Collin er cand. mag. i musik og dansk. Hun har arbejdet som højskolelærer og underviser nu i rytmisk sang og leder flere kor i Århus.

Dorte Smedegaard er højskolelærer og organist. Hun har arbejdet som højskolelærer og underviser nu i musik og dansk sprog.