Niels Krause-Kjær - 25/3 kl. 19:00
Løkke er .....

Odense Fagskole

     
 

Dette foredrag med Niels Krause-Kjær er baseret på biografien om Lars Løkke Rasmussens vej til landets måske mest magtfulde post. Det er fortællingen om den unge landsformand for Venstres Ungdom, der stillede op til hvad som helst og sjældent blev valgt. Om et ekstraordinært politisk talent og en rejse gennem et politisk generalieblad, som det normalt ville kræve flere liv at gennemleve.

”Løkke er …..” beskriver den livslange kamp mellem kynikeren og idealisten, mellem levemanden og statsmanden, og hvordan det hele var ved at styrte sammen på grund af gamle bilag, netop som det hele var lagt til rette.


Niels Krause-Kjær er journalist, forfatter, klummeskribent, radiovært, foredragsholder og meget mere. Han er bl.a. kendt for at have skrevet ”Kongekabale” - og så altså også bogen om Lars Løkke Rasmussen. I DR P1 er han vært i programmet ”Krause på Tværs”, han har været tilknyttet Jyllands-Posten i en del år, pressechef i den konservative folketingsgruppe, politisk kommentator ved Berlingske Tidende, censor ved journalistuddannelserne ved Syddansk Universitet og Danmarks Journalisthøjskole, og han blev i 2003 udnævnt til gæsteprofessor i journalistik ved San Francisco University.