Vigga Bro - 2/11 kl 19:00
Det er lagringen, det kommer an på
Odense Valgmenighedskirke

     
 

I alle lande til alle tider har mennesker elsket historier. De er blevet overleveret igennem tusinder af år fra mund til mund og nye er hele tiden blevet føjet til vor fortælleskat. Den mundtlige fortælling har stadig bevaret sin magi selv om vi har opfundet bogtrykkerkunsten og har fået elektroniske medier, der kan underholde os døgnet rundt.

 

Vigga Bro siger: ”Det er med historier – såvel som med mennesker – som med vin: Har man lagret godt, er det ok at blive gammel. Det er gamle historier om at blive gammel”. Sådan siger Vigga Bro om aftenens foredrag. Vigga Bro var efter endt uddannelse ved Århus Teaters elevskole ansat ved teatret i 3 år. Derefter skuespiller i København på de fleste af byens teatre, fra Det Kongelige Teater til revy på ABC. Har medvirket i talrige film- og TV produktioner. Fra 1967 – 83 med teatergruppen Banden, der fra 1979 var egnsteater i Odense. Her begyndte Vigga Bro som instruktør og skribent. Efter i 1980 at have spillet Dario Fo`s kvindemonologer, kom hun i gang som historiefortæller. Hun turnerer Danmark rundt med gode fortællinger, og for hende er god ikke et andet ord for fin, men med god mener hun, at der skal være godhed i det. Som hun har sagt det i et interview: ”Jo, jeg elsker sjove, lette og humoristiske historier. Men der skal være bund i det”.

 

Odense Højskoleforening og Odense Valgmenighed er fælles om at invitere til denne charmerende fortælleaften med bid og vid.

 

Pris: kr. 30,- som inkluderer en forfriskning.