Samtaleaften - 28/9 kl 19:00
Oplæg fra Grundtvigs Forum
Odense Fagskole

     
 

Hvem har bolden? Ansvaret er som en bold. Den kastes rundt i et ofte uigennemskueligt spil: Hvem har bolden? Ja, hvem har ansvaret, spørger vi og ser os omkring.

 

Ofte forbliver spørgsmålet ubesvaret. Sommetider bliver nogen krævet til ansvar for noget, de ikke har gjort, men de tvinges alligevel til at sige undskyld i fuld offentlighed. Ofte er det uklart, hvem man står til ansvar over for – Gud? Dig selv? Dine nærmeste? Samfundet?

Disse vigtige spørgsmål vil vi diskutere ud fra samtalekort, der er udarbejdet af Grundtvigsk Forum. Kortene præsenterer os for nogle udsagn om ansvar og stiller spørgsmål, der kan sætte en samtale i gang.

 

Grundtvigsk Forum har udarbejdet et materiale, som vi vil bruge denne aften, og til dette arrangement vil også andre interesserede grupper udefra blive inviteret.

Der lægges op til, at emnet ANSVAR bliver diskuteret over hele landet i flere forskellige forsamlinger denne dag, og hos os vil GF´s formand Torsten Johannessen indlede aftenen og være tovholder.

 

Pris: kr. 30.- som inkluderer en forfriskning.

 

Af hensyn til planlægningen bedes man tilmelde sig på forhånd til Esther Terkelsen fra mandag den 15. august til mandag den 12. september på tlf. 6617 0392 eller pr. mail: et@dsa-net.dk.

 

OBS: Kontingent kan denne aften indbetales til kassereren fra kl. 17.00.