Kristian la Cour - 13/9 kl. 19:00
Sangaften
Henriette Hørlücks Skole

     
 

Henriette Hørlücks Skole åbner atter dørene og giver os mulighed for at opleve en sangaften i det hus, Odense Højskoleforening lod opføre i 1909. I år bliver det højskolelærer Kristian la Cour fra Askov Højskole, som vil give os en oplevelse med fællessang og visesang.
Kristian la Cour har musikpædagogisk eksamen fra Vestjysk Musikkonservatorium med hovedfag i kor- og ensembleledelse samt diplomeksamen med obo som hovedfag. Han har i mange år været fascineret af at synge nordiske viser, og i 1996 udgav han en sangbog med 24 danske sange til tekster af bl.a. William Heinesen, Thøger Larsen og Piet Hein – alle til egne melodier.

Gennem årene har Kristian la Cour optrådt i forskellige arrangementer rundt omkring i landet, og han er kendt for sine glimrende morgensamlinger på Askov Højskole og er her i 2012 sammen med Ulla Henningsen kursusleder for ugekurset ”Musik på Tværs”, hvor bl.a. dirigent og kapelmester Frans Rasmussen med­virker.

Henriette Hørlücks Skole, Slotsvænget 1, 5000 Odense C (OH´s gamle sal). Mulighed for parkering i skolegården – lige frem samt derefter både til højre og venstre.

Kontingent kan IKKE indbetales til kassereren denne aften.