Den Fynske Opera - 22/11 kl. 19:00
Ægteskab med musik
Den Fynske Opera, Filosofgangen 19, Odense C

     
 

I samarbejde med Den Fynske Opera har vi arrangeret denne aften med Kgl. operasolist Anne Margrethe Dahl og dirigent og kapelmester Frans Rasmussen.
Anne Margrethe Dahl, der er født i Norge og gift med Frans Rasmussen, har bl.a. ofte sunget på Den Jyske Opera og på Det Ny Teater samt givet en lang række koncerter i Europa, Nordamerika, Sydamerika samt Singapore. Hun har som den første taget en mastergrad i elitepædagogik på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. I 2008 blev hun forstander på Operaakademiet.
En lang række priser er det også blevet til samt ridderkorset af 1. grad af Dannebrogsordenen i 2009.
Frans Rasmussen, der stammer fra Aalborg, er uddannet pianist, hørelærepædagog og dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har dirigeret danske orkestre og professionelle kor og har bl.a. været Kgl. syngemester og kunstnerisk leder af Den Kgl. Livgardes Musikkorps. De senere år er Frans Rasmussen især blevet landskendt via TV programmer som ”Skinnet bedrager”, ”Stemmer i opgangen”, ”Stemmer fra Vollsmose” samt ”Mester­møder”.
Filosofien bag mange af de projekter Frans Rasmussen står for i problemområder rundt omkring i landet er: ”Hvordan kan man slås, når man musicerer?”
Parret vil fortælle ”skæve” historier om liv og opvækst, om arbejdsområder og musikalske møder. Og selvfølgelig musicerer de sammen! Vokal vellyd fra divaen! Dirigenten ved flyglet!

Billetprisen er 150 kr., men Odense Højskoleforening yder et tilskud, så medlemmer kun skal betale 125 kr.
Vi råder over maks. 125 pladser, og billetsalg til medlemmer finder sted fra mandag den 20. aug. fra kl. 10 hos

Henni Ahlefeldt-Laurvig, Blåbærvej 104, 5260 Odense S.
Mail: ahle-vig@galnet.dk, tlf. 6614 0980

Først efter accept af tilmelding betales til konto
         reg.nr. 6845 - konto 1281163
Ved indbetaling anføres medlemsnummer og opera