Studiekreds - flere datoer
Filmklubben KulturKino

Valgmenighedskirken og

Café Biografen, Brandts Klædefabrik

(Fællesarrangement med Odense Valgmenighed)

     
 

FVi har i det forløbne år konstateret en stor interesse for Filmklubben. Vi er nu 110 medlemmer - og har haft mulighed for at nyde KulturKino i Cafe Biografen her i Odense.
 
KulturKino har fundet sted lørdag formiddag med start omkring klokken 9.00 til 10.00. Programmet for 2012/2013 foreligger endnu ikke - og med udgangspunkt heri anbefales, at vi hver især tilmelder os Cafe Biografens Nyhedsbrev. (Gå ind på www.cafebio.dk og under punktet tilmeld nyhedsbrev - kan du oplyse din e-mail adresse. Du vil så modtage alle nyheder fra Cafebiografen - både KulturKino og andre tilbud.)
Herefter bestiller du som vanlig - din filmoplevelse og afregner direkte med Cafe Biografen - og vælger selv netop dine favoritter.
 
Filmklubben vil i år prøve selv at vælge nogle film, som vi finder spændende. Vi har jo mulighed for at vise vores egne valgte film i Odense Valgmenighedskirke. Det vil vi forsøge at udbygge i det kommende år - og gør opmærksom på, at vi indtil nu har valgt følgende to film:
 
SOPHIE SCHOLL - DE SIDSTE DAGE - Filmen viser de sidste dage i Sophie Scholls Liv. Hun var sammen med sin bror medlem af modstandsbevægelsen " Den Hvide Rose" - og filmen afspejler omstændighederne for modstand og "retssystemet" under 2. verdenskrig i Tyskland. Filmen afspejler ligeledes Sophie Scholls tanker om modstand og civilcourage.
Filmen vises - tirsdag den 6. november 2012 klokken 19.00 - i Odense Valgmenighedskirke.
 
PUTINS KYS - Filmen har været med på utallige filmfestivaler i 2012, og viser et grumt billede af Ruslands politiske klima.
Filmen vises - mandag den 11. februar 2013 klokken 19.00 i Odense Valgmenighedskirke.
 

Vi vil løbende orientere jer om nye tiltag via jeres allerede oplyste e-mail adresser. Tilmelding til filmklubben sker alene via e-mail til Lisbeth Land: land@dsa-net.dk
 

 

Filmklubben er et samarbejde mellem Odense Valgmenighed og Odense Højskoleforening, som via medlemskab har ret til at vise filmene.
 

 

Vel mødt i Filmklubben.