Samtaleaften - 26/9 kl. 19:00
Lige gyldigt?
Odense Fagskole

     
 

Arrangeret af: Odense Friskole, Odense Valgmenighed, Odense Højskoleforening i samarbejde med Grundtvigsk Forum

”Ligegyldigt” eller ”lige gyldigt”? Der er en betoning men også en verden til forskel, og man skal ikke tale ret længe sammen, før man finder ud af, at det måske slet ikke er det samme, som vi finder ligegyldigt - og hvad det er, der er det allervigtigste. Samtaledagen handler i år netop om det, der betyder noget - for den enkelte, for fællesskabet og for samfundet. Hvad er det, der bærer og forener - og hvad er det, der adskiller? Hvad er det, der får dig til at stå op om morgenen? Man kan kalde det værdier, selv om udtrykket ofte skamrides, så man tror, at værdier er noget, der ligger fast nu og i al evighed. Tror, at blot man abonnerer på denne eller hin værdi, så er alt vel. Men værdier er noget, man må kunne argumentere for, indgå i samtale om. Derfor er det værd at diskutere, hvad der har afgørende betydning for den enkelte og for samfundet. Ideen med Samtaledagen er at få så mange som muligt til at tale med om et aktuelt og relevant emne. På samtalekort optræder udsagn med tilhørende spørgsmål til at sætte en samtale i gang.

Aftenen indledes af Grundtvigsk Forums formand Torsten Johannessen, som også vil være tovholder. Vi ser gerne mødedeltagere fra flere forskellige interessegrupper og kredse.

Pris: kr. 30.- som inkluderer en forfriskning.

Bindende tilmelding fra mandag den 19. august 2014 kl. 10 til fredag den 23. august 2014 til kasserer Christian Foldager.
Tilmelding foretages enten pr. mail til: kasserer@oh-odense.dk
eller pr. telefon til: 6612 2636