Agnete Odgaard-Jensen - 8/10 kl. 19:00
Kunsten at bevare livsmodet
trods modgang

Odense Fagskole

     
 

Agnete Odgaard-Jensen er født opvokset i Thy. Hun mistede som 25-årig sit syn. Over en nat. Hun havde lige inden afsluttet sin uddannelse som aktivitetsmedarbejder.

Det, der for mange ville have ført til depression og stilstand, førte for Agnete Odgaard-Jensen til et aktivt og engageret liv, dels indenfor Dansk Blindesamfund, dels som selvstændig underviser, foredragsholder og forfatter.
Hun valgte at lade sit lyse sind og sin humoristiske sans være styrende for en fremtid, der ellers på alle måder syntes nok så mørk.

I dette foredrag kommer Agnete Odgaard-Jensen ind på, hvad negative tanker kan gøre ved os. Tanker har enorme kræfter, og derfor er det så vigtigt, at vi tænker positivt i stedet for negativt. Hun vil komme ind på de ting, der svækker vort immunforsvar: Negative følelser, dårlig samvittighed, modløshed, afhængighed af omgivelserne og tre former for ensomhed, som præger vort liv og samfund.
Med kærligheden som udgangspunkt vil hun fortælle om de positive følelser, som styrker os og giver os livsglæde, hvor kunsten at tilgive, er én af de vigtigste. Til slut vil Agnete Odgaard-Jensen samle alle trådene og fortælle om en af sit eget livs store kriser.