Vita Andreasen - 4/12 kl. 19:00
Adventsmøde
Odense Fagskole

     
 

Det planlagte adventsmødet i 2013 med Vita Andreasen blev aflyst på grund af stormen Bodil, men vi håber ikke, noget tilsvarende sker i 2014.

Vita Andreasen er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og sognepræst med en fortid som sogne- og hospitalspræst i Fredericia og som højskoleforstander sammen med sin mand Bent Andreasen på Løgumkloster Højskole.
En af de stærkeste kulturelle koder i vores folk er julens fortælling. Fødslen spejler en erfaring, som vi alle er fælles om. Vi er blevet født engang, og mange oplever den utrolige glæde at få lagt et nyfødt barn i favnen. Denne aften vil vi aftvinge den gamle beretning endnu et lag af betydning. Kan det virkelig passe, at et lille barn er den bedste målestok, når vi overvejer, hvad tro, håb og kærlighed handler om? Og hvad med i dag, - findes hyrdernes mark stadigvæk? Og hvad med julefreden, - hvor bliver den af i Betlehem og mange andre steder?
Denne aften er der traditionen tro også en julefortælling. Velkommen til en aften hvor vi synger nogle af de skønne adventssalmer, og hvor vi tager hul på advents- og juleglæden.