Rasmus Borring - 14/9 kl. 19:00
Sangaften
Henriette Hørlücks Skole

     
 

Sæsonen indledes med en sangaften med pianist, komponist og foredragsholder Rasmus Skov Borring, der vil præsentere os for et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra den danske højskoletradition - kombineret med fortælling om sangene.

Rasmus Skov Borring har udgivet CD´erne ”Den danske sang 1 & 2” med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, ”PIANO” med sine egne instrumentale kompositioner, ”Livets mærke”, som er blevet til i et samarbejde med forfatteren og digteren Jens Rosendal - og seneste udgivelse er fra 2015 med titlen ”Merry PIANO Christmas”.

Rasmus Skov Borring er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer, og han har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange - bl.a. tonerne til ”Gi´ os lyset tilbage” - Efterskolernes landsstævnesang 2009, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR´s Top 50 over danskernes foretrukne sange. Han er tidligere huspianist på ARoS Kunstmuseum og har med sit sangforedrag optrådt i mange kulturinstitutioner og i foreningslivet både i Danmark og i udlandet.