Drone-testcenter - 28/9 kl. 16:30
Jeppe Aakjær 150 år
HCA - Airport, Lufthavnvej 131
Beldringe, 5270 Odense N

     
 

Droner - et nyt vækstmarked, potentialer og udfordringer. Kommer Danmark til at spille en rolle, og hvad kan dronerne bruges til? Vi tager på virksomhedsbesøg i HCA Airport, for at høre nærmere om det og få anskueliggjort mulighederne.
Hvad er potentialet i droneteknologien? Hvilke regler gælder for flyvning med droner? Hvem kan anvende dem, og hvad kan de gøre for vores samfund? Kan Odense blive Europas hovedstad for start-ups og udvikling af robotteknologi og droner (Unmanned Aircraft Systems).
Michael Larsen, der i dag står som projektchef for UAS Denmark, har været involveret i HCA Airports drone-satsning fra starten siden Boeing i 2011 for første gang benyttede centret. Siden 2013 har han været daglig leder. Han har mange års erfaring med virksomhedssamarbejde og udvikling hos bl.a. Odense Kommune og Udvikling Fyn.

Der er kun plads til 50 deltagere ad gangen. I tilfælde af overtegning forsøges besøget gennemført med to hold efter hinanden.

Pris 75 kr. pr. deltager.

Tilmelding til kassereren fra mandag den 5. sept. kl. 10 til fredag den 16. sept. Helst pr. mail: tilmelding@oh-odense.dk eller evt. pr. telefon til: 6160 5407.

Først efter accept af tilmelding indbetales til:

Reg.nr. 6810 - konto 1127832

Ved betaling anføres medlemsnummer og ”Droner”