Fyraftensmøde - 1/11 kl. 17-19
Papirklip - Peter Callesen
Odense Valgmenighedskirke
(Fællesarr. med Odense
Valgmenighed)

     
 

Billedkunstneren Peter Callesen har i de senere år hovedsagligt arbejdet med det hvide papir, ofte blot et A4-ark, som udgangspunkt for store eksistentielle emner som livet, døden, troen, tvivlen, opstandelsen – men også dramatiske og eventyrlige fortællinger. 
Ud af papiret skærer han silhuetter, som transformeres til små fantastiske tredimensionelle figurer, som ofte står i kontrast til den silhuet, som de efterlader.
Peter Callesen vil præsentere os for sine mange værker samt fortælle om tilblivelsen og tankerne omkring værkerne.

For mere info om kunstneren - se www.petercallesen.com 

Kort biografi:
Peter Callesen er født I Herning I 1967. Han har studeret kunst på Det Jyske Kunstakademi og på Goldsmiths College i London. Callesen startede sin karriere med malerier, og senere bevægede han sig over video- og performancekunst.

Siden 2003 har han hovedsaglig arbejdet med skulpturelle udtryk i papir.

Peter Callesen har udstillet rundt om I verden på gallerier og museer. I 2009 -10 skabte han bl.a. museumsudstillingen “Ud af Intet”, som turnerede mellem 4 kunstmuseer I Danmark og Norden. I øjeblikket arbejder han bl.a. på en ny alterudsmykning til Margrethekirken i Valby. Peter Callesen modtog I 2009 Statens Kunstfonds 3 årige arbejdslegat og i 2010 Akademiets Eckersberg Medalje.

Pris: 30 kr. inkl. en forfriskning.