Generalforsamling - 14/3 kl. 18:30
Harald Haugaard

Munkebjerg Kirke

Østerbæksvej 87, 5230 Odense M

     
 

Violinist og komponist Harald Haugaard indleder aftenen med spil og anekdoter om sit liv med musikken.

Harald Haugaard er en af sin generations mest efterspurgte musikere. Hans konstante turnéer, talrige indspilninger og høje undervisningsaktivitet begejstrer og inspirerer et stadigt voksende publikum og unge talenter verden over. I sit virtuose spil forener han det legende lette med det halsbrækkende og udfordrende i en karakteristisk dyb og melankolsk tone. Hans kompositioner er originale og i sit samlede kunstneriske udtryk trækker han bestandigt på dybe rødder i den rige danske musiktradition, som han behandler innovativt og vedkommende som ingen anden.
Han har turneret i det meste af verden som solist og med sit eget ensemble Helene Blum & Harald Haugaard Band. Han har gennem tiden modtaget en række priser og hædersbevisninger for sin musik og metier, hvoraf den europæiske folkemusikpris Eiserner Eversteiner, Dansk Musikerforbunds Hæderspris og Odense Live Hovedprisen tæller blandt de vigtigste. Han har været huskunstner for en af Canadas mest estimerede musikfestivaler Celtic Colours, i 2015 var han officiel Carl Nielsen Artist hos Odense Symfoniorkester og tilknyttet ”folkBALTICA festivalen” som kunstnerisk leder.

I 2015 udgav han albummet ”Lys og Forfald” som det tredje og konkluderende album i trilogien med ”Burning Fields” og ”Den Femte Søster”. En trilogi, der i musik fortæller om personer, steder og hændelser.

Efter Harald Haugaards optræden i kirken er der ordinær generalforsamling for foreningens medlemmer i det tilstødende mødelokale, hvor foreningen er vært ved aftenens traktement.