Forside
 
Odense Højskoleforening er på Facebook
 
     
  HUSK: Tirsdag d. 29/3-22 - kl. 19.00 skulle vi oprindelig have haft besøg af Henrik Stiesdal i Valgmenighedskirken hvor han ville tale om klimakampen. Dette arrangement er flyttet til TORSDAG D. 19/5-22 – samme tid og sted. Husk at notere det i jeres program.  
 


Kære OH-medlemmer

Vi gennemførte den 9. marts 2022 generalforsamling i Munkebjerg Kirke, hvor vi bl.a. vedtog nogle få ændringer af vedtægterne - disse kan ses her på hjemmesiden.

Bestyrelsen har efterfølgende holdt konstitueringsmøde og rollerne blev fordelt på følgende måde:

             - Formand: Jens Rahbek Nørgaard
             - Næstformand: Søren Ole Petersen
             - Kasserer: Erna Overgaard
             - Sekretær: Anne-Grethe Elkjær

Vi glæder os til resten af sæsonen med spændende foredrag, aktiviteter og ikke mindst fysisk samvær med fællessang.
 

 
   
 


Om Odense Højskoleforening


Odense Højskoleforening har siden 6. december 1896 sat sit præg på det folkelige og kulturelle liv i Odense.
Den blev til, fordi nogle unge havde været på grundtvigsk højskole, og da de kom hjem, ønskede de i deres dagligdag at fastholde de værdier, de havde mødt dér.
Der har været opgangs- og nedgangsperioder for foreningen, men i modsætning til mange - måske de fleste - af de foreninger, der opstod dengang, er Odense Højskoleforening her ved indgangen til sin 125 sæson stadig spillevende.
Vi mødes for at tage tidens puls, høre foredrag, drøfte aktuelle samfundsspørgsmål og synge fra Højskolesangbogen. Vi tager på højskoleophold rundt om i landet, besøger lokale virksomheder samt institutioner og tager på en hyggelig sommerudflugt.

Her vil man kunne finde programmet for sæsonen og få information om foreningen. Det er tanken at udvikle hjemmesiden, så den med tiden i højere grad kan understøtte kommunikationen med medlemmerne.