Forside
 
Odense Højskoleforening er på Facebook
 
 

 

 
  OBS: Flere aflysninger 1/4 og 21/4 pga. corona-smittefare!

Corona-situationen udvikler sig fortsat negativt i disse dage, og vi har nu - i samarbejde med Odense Valgmenighed - besluttet at aflyse følgende møder:

1/4-19:00    Vindmøller - Henrik Stiesdal - Valgm. kirken
• 21/4-19:00  Cannabis dyrkning - Mads Petersen - Gartneriet i Bellinge


OBS! Der kan komme flere aflysninger i april, så hold jer venligst orienteret på vores hjemmeside og giv evt. besked til medlemmer, som I ved ikke bruger mail.
Vi håber ikke, at nogen af jer bliver ramt af denne særdeles smitsomme sygdom.

 
 
  Programmet for 2019-2020 kan iøvrigt ses her (uden aflysninger og rettelser): HER  
 

 

 
 

Om Odense Højskoleforening

Odense Højskoleforening har siden 6. december 1896 sat sit præg på det folkelige og kulturelle liv i Odense.

Den blev til, fordi nogle unge havde været på grundtvigsk højskole, og da de kom hjem, ønskede de i deres dagligdag at fastholde de værdier, de havde mødt dér.

Der har været opgangs- og nedgangsperioder for foreningen, men i modsætning til mange - måske de fleste - af de foreninger, der opstod dengang, er Odense Højskoleforening her ved indgangen til sin 120. sæson stadig spillevende.

Vi mødes for at tage tidens puls, høre foredrag, drøfte aktuelle samfundsspørgsmål og synge fra Højskolesangbogen. Vi tager på højskoleophold rundt om i landet, besøger lokale virksomheder samt institutioner og tager på en hyggelig sommerudflugt.

Her vil man kunne finde programmet for sæsonen og få information om foreningen. Det er tanken at udvikle hjemmesiden, så den med tiden i højere grad kan understøtte kommunikationen med medlemmerne.