Forside
 
Odense Højskoleforening er på Facebook
 
 

 

 
  AFLYSNING: PERNILLE WEISS 22/1 !

Da Pernille Weiss, som skulle holde foredrag om ”EU - Parlamentet - Aktuelle udfordringer”, desværre er blevet forhindret i at deltage i mødet den 22/1 på grund af et udvalgsmøde i EU-parlamentet, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse mødet denne aften.
Vi beklager, men vi forsøger at lave en ny aftale med Pernille Weiss i næste sæson.

 
 
 


VI BYTTER OM PÅ 2 FOREDRAGSAFTENER!

Da en af vore foredragsholdere desværre er blevet forhindret i at deltage i et planlagt foredrag har det været nødvendigt at bytte om på 2 foredragsaftener. Det drejer sig om:
 

30/1-19:00: Solskin for det sorte muld - Ove Korsgaard - Friskolen

12/3-19:00: C.F. Tietgen - Dorte Futtrup - Friskolen

 

som nu bliver afviklet på denne måde:

 

30/1-19:00:  C.F. Tietgen - Dorte Futtrup - Friskolen

12/3-19:00:  Solskin for det sorte muld - Ove Korsgaard - Friskolen

 

Programmet for 2019-2020 kan iøvrigt ses her (uden rettelser): HER


 

 
 

Om Odense Højskoleforening

Odense Højskoleforening har siden 6. december 1896 sat sit præg på det folkelige og kulturelle liv i Odense.

Den blev til, fordi nogle unge havde været på grundtvigsk højskole, og da de kom hjem, ønskede de i deres dagligdag at fastholde de værdier, de havde mødt dér.

Der har været opgangs- og nedgangsperioder for foreningen, men i modsætning til mange - måske de fleste - af de foreninger, der opstod dengang, er Odense Højskoleforening her ved indgangen til sin 120. sæson stadig spillevende.

Vi mødes for at tage tidens puls, høre foredrag, drøfte aktuelle samfundsspørgsmål og synge fra Højskolesangbogen. Vi tager på højskoleophold rundt om i landet, besøger lokale virksomheder samt institutioner og tager på en hyggelig sommerudflugt.

Her vil man kunne finde programmet for sæsonen og få information om foreningen. Det er tanken at udvikle hjemmesiden, så den med tiden i højere grad kan understøtte kommunikationen med medlemmerne.