Sangaften

Tidspunkt

9. September kl. 19:00 

Erik Sommer

Musikpædagog og tidligere forstander på Seniorhøjskolen i Nørre Nissum.

Der er en god og mangeårig tradition for, at Odense Højskoleforening indleder sæsonen med en sangaften på Henriette Hørlücks skole i netop den bygning, der indtil 1970 var højskoleforeningens ejendom. Har du ikke tidligere deltaget i dette arrangement, skulle du unde dig selv at møde op. Lokalet byder på noget af en overraskelse.

Erik Sommer er uddannet musikpædagog fra Det kgl. Musikkonservatorium. Han var i 16 år ansat som lektor i musik ved Nr. Nissum Seminarium, og fra 2005 til 2010 var han forstander på Se-niorhøjskolen i Nørre Nissum.

Han er en meget efterspurgt foredragsholder med fortælling og sang samt instruktør ved korstævner for både voksne og børn. Desuden virker han som underviser på kurser for musiklærere.

Erik Sommer har en omfattende komponistvirksomhed bag sig med mange sange og salmemelodier. Heraf er en del blevet optaget i  både højskolesangbogen og salmebogen.

Den, der synger er aldrig alene . . . En aften med sange, anekdoter og fortællinger om poesi, begivenheder og mennesker. Højskolesangbogen er en samling værdifulde beskrivelser af, hvad der er væsentligt, og som har værdi for os som mennesker og folk.

Sted

Henriette Hørlücks Skole
Slotsvænget 1, 5000 Odense C

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.