Krigen i Ukraine - Krig og fred. Årsager og konsekvenser.

Tidspunkt

Onsdag den 9. april 2025 kl. 19:00

Andrey Kazankov

Udenrigskorrespondent for Weekendavisen

Hør om krigen i Ukraine og Ruslands politik i det hele taget fra en af de danske udenrigsjournalister, som har dækket disse to lande mest intenst i de seneste 10 år. Du vil blandt andet få indsigt i, hvordan vi i Vesten skal tackle Rusland, hvad der sker bag Putins lukkede døre, hvordan krigen i Ukraine (måske) vil ende og meget, meget mere.

Det vil blive et foredrag med en specialist i Rusland, Ukraine og deres forbundne historie og politik. Og hermed er der lagt op til et personligt og indsigtsfuldt foredrag om krigen i Ukraine. Derudover får vi et bud på, hvordan vesten skal tackle Rusland.

Som russiskfødt og danskuddannet journalist har Andrey Kazankov et ben i hver lejr. Han har derfor et skarpt øje for, hvad danskerne gerne vil vide om Rusland, Ukraine og andre lande i regionen, samt hvad der især kan overraske og begejstre et dansk publikum.

I knap 10 år har Andrey Kazankov været udenrigskorrespondent for Weekendavisen, hvor han skriver om Rusland, Ukraine og andre lande i regionen. Siden februar 2022 har han mest koncentreret sig om storkrigen i Ukraine, som han af og til også dækker for TV 2. Tidligere har han ikke kun rapporteret fra en lang række østeuropæiske hovedstæder, men også fra mere eksotiske og/eller konfliktramte områder som Sydossetien, Dagestan og grænselandet mellem Rusland og Kina.

Sted

Sankt Knuds Gymnasium – Læssøegade 154, 5230 Odense M

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.